DKK 150,00

Stand-up 2016

08.02.2016 kl. 20:00 Centralværkstedet, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00

Stand-up med Andreas Bo, Lars Hjortshøj og Kasper Gross

Tilbud til alle bankens kunder

Andreas Bo
Andreas Bo er ikke kun en af landets sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon.

Andreas Bo satte helt nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med sine fantastiske rammende parodier i comedy showet ”Live fra Bremen”. Med sine hamrende overbevisende parodier, har vi set ham forvandle sig til Kim Larsen, Ole Henriksen, Thomas Blachman og mange, mange flere.

Lars Hjortshøj
I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.

Kasper Gross
Kasper Gross’ jyske baggrund er svær at skjule. Det ses ofte i hans underspillede tilgang til emnerne. Med en enestående fortælleteknik og knivskarpe punchlines, formår Kasper Gross at male billeder i hovedet hos publikum, så deres lattermuskler kommer på overarbejde.

Eksempelvis giver Kasper Gross svar på, hvorfor vi ikke bør leve hver dag, som var det den sidste, hvorfor hjemløse burde donere penge til ham, og hvorfor vi ikke bør kæmpe for vores frihed, men for at begrænse den. Resultatet er et ualmindeligt underholdende stand-upshow, der giver stof til eftertanke og sjældent bevæger sig under bæltestedet.

Praktisk info
Dato
Mandag den 8. februar 2016

Sted
Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C.

Tid
20.00 (dørene åbnes kl. 19.30)

Pris
150 kr.