DKK 295,00

Allan Olsen med band inklusiv spisning

14.10.2016 kl. 18:00 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 295,00

Allan Olsen har tidligere gæstet Pavillonen solo med udsolgte huse til følge – her kommer han for første gang med fuldt velspillende orkester.

Tilbud til VærdiPlus Kunder

Da Olsen sidst i 80’erne pladedebuterede med NORLAN, var det med en traditionel bandlyd. I mange år efter turnerede han med varierende konstellationer af orkesterbacking, og med adskillige – for rock’en - utraditionelle instrumenter. Alligevel er det mere og mere blevet Allan Olsens varemærke at hylde dét, han oprindelig kom fra: Solisten alene på scenen. Og som solist har Allan Olsen udviklet sin metiér til noget nær perfektion, og spillet flere hundrede koncerter overalt i Danmark, Norden, samt mange andre steder i verden. Og så nåede han endda at debutere som forfatter i slutningen af 2015 med første del af erindrings-bogen, Tilfældigt Strejfet.

Modsat mange af sine kolleger Olsen aldrig haft et fast orkester – eller en fast ”sound”, og faktisk er det snart 8 år siden, Allan Olsen sidst turnerede med et backingband. ” Jeg tror, hele min tilstedeværelse i det hér game vakler på et fundament af rastløshed og nysgerrighed. Jeg kan ikke holde mig til en lyd eller en form ret længe af gangen. Der skal ske noget nyt. - Sådan er jeg …” Nu sker der så noget nyt igen. Måske er det den jævne strøm af henvendelser fra Allan Olsens publikum om at høre deres solist med et band bag sig igen - måske bare Olsens trang til igen at prøve kræfter med at være del af en flok. I hvert fald samler Allan Olsen et spændende hold musikere bag sig til efteråret – og daffer ud på en stort anlagt band-turné.

Dato
Fredag den 14. oktober 2016

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Tid
Kl. 18.00 – Spisning
Kl. 20.00 – Koncert

Pris
295 kr. inkl. spisning og koncert.
Ekskl. drikkevarer.

Menu
Spareribs stegt med barbercuemarinade
Barbecuesauce
Bagekartoffel m/kryddersmør
Mix salat

Koncerten er siddende.
Maks to billetter pr. person