DKK 270,00

Warberg comedy tour 2016 inklusiv buffet

16.12.2016 kl. 18:00 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 270,00

WARBERG COMEDY TOUR ’16, kommer til at handle om, hvordan vi mennesker behandler hinanden – et emne, der optager og til tider frustrerer Warberg i en sådan grad, at det nu er blevet til et show.

Tilbud til VærdiPlus Kunder

Warberg er en af Danmarks mest produktive komikere og er bl.a. elsket for sine skarpe oneliners. På WARBERG COMEDY TOUR ’16 kan publikum dog også se frem til at se en helt ny side af den populære herre, da han i dette show underholder med nogle lidt længere jokes, end man er vant til fra hans hånd. Det hele bliver selvfølgelig stadig serveret i det samme høje tempo, der også kendetegner hans stil. Warbergs mål er ikke at tage stilling til, hvad der er rigtig eller forkert, når det handler om, hvordan vi behandler hinanden, men blot at udforske det mix, han ikke forstår:

“Danmark er et af de mest demokratiske lande i verden. Vi er også et af de mest lykkelige, rige, veluddannede og trygge lande. Alligevel oplever vi gang på gang, hvordan folk sviner hinanden til på nettet, vi rækker fuckfingre efter hinanden i trafikken, spytter efter fremmede og skriger skældsord efter dommere, der ikke giver AGF et fortjent frispark. Hvorfor er vi sådan?”

Det nye show er bygget op af en masse virkelig sjove, personlige historier om situationer, hvor Warberg er blevet behandlet dårligt eller selv har behandlet andre dårligt. Han lover, at det bliver både godt, sjovt og interessant samt at det ikke kommer til at handle så meget om sure bilister, som man kunne forestille sig.

Thomas Warbergs karriere tog fart i 2010, hvor han vandt Läkerols Talentpris og efterfølgende blev fast bestanddel af det populære tv-program “Live fra Bremen” fra 2011 til 2013. I 2014 turnerede han med sit første one-man show, THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14, som anmelderne roste til skyerne. Siden har Warberg lavet mange andre sjove projekter, bl.a. har han i samarbejde med Tajmer Booking og Management åbnet sin egen Comedy Club på Vesterbro i København, hvor han flere gange om ugen optræder med en times intensiv comedy-nørderi i intime rammer.

Dato
Torsdag den 27. oktober 2016

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Tid
Kl. 18.00 – Buffet
Kl. 20.00 – Show

Pris
270 kr. inkl. buffet og showet.
Ekskl. drikkevarer.

Showet er siddende.
Maks to billetter pr. person