DKK 50,00

Fakiren fra Bilbao på Aarhus Teater

11.12.2016 kl. 13:00 Aarhus Teater, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 50,00

Bjarne Reuters populære gyserkomedie er årets sjove og uhyggelige før-julegave til hele familien. Tag med ind i et eventyrligt og humoristisk univers og mød blandt andre den mølædte Fakir, et ret så sært elghoved og den sleske bedemand Mooney med det løjerlige firma Hasta la vista.

Tilbud til VærdiPlus Kunder

Når du køber billetten hos os, byder vi på gløgg til de voksne og sodavand/økosaft til børnene samt æbleskiver i Kampmann salen inden forestillingen.

Fakiren fra Bilbao
Tvillingerne Kamma og Tom flytter med deres mor ind i det faldefærdige hus Elgens Øje. Det har stået tomt i årevis, men de opdager hurtigt, at huset gemmer på en værdifuld hemmelighed: den kostbare kæmpediamant Koo-loon.

Da to udspekulerede forbrydere opsøger huset for at stjæle diamanten, starter en vild og drabelig skattejagt. For nu vil alle gerne have fingre i den sjældne diamant. Heldigvis får Kamma og Tom uventet magisk hjælp af cirkusspøgelset Fakiren fra Bilbao, da han bliver lukket ud af den kuglepen, han i 10 år har været spærret inde i.

Instruktøren Geir Sveaass, som i sidste sæson lavede den succesfulde familieforestilling ”Snedronningen”, står for den gysende, sjove FAKIREN FRA BILBAO. Scenografen Camilla Bjørnvad, som stod bag scenografien til ”Brødrene Løvehjerte” på Aarhus Teater, tryller det magiske univers frem. I titelrollen som fakiren kan du opleve Aarhus Teaters egen Jacob Madsen Kvols.

Forestillingen egner sig fra 6 år og opefter.

Dato
Søndag den 11. december 2016

Sted
Aarhus Teater, Teatergaden, 8000 Aarhus

Tid
kl. 13.00 mødes vi i Kampmann salen til gløgg, saftevand/økosaft og æbleskiver.

kl. 14.00 Fakiren fra Bilbao på Store scene.

Pris
50 kr. for børn og unge under 25 år.
250 kr. for voksne.

Maks fire billetter pr. person.