DKK 550,00

Jesus Christ Superstar på Aarhus Teater

09.05.2017 kl. 17:00 Aarhus Teater, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 550,00

Når du køber din billet gennem Djurslands Bank, får du også en middag i Kampmann Salen og en skuespilintro før forestillingen.

Tilbud til VærdiPlus-kunder

En udødelig musical
Andrew Lloyd Webber og Tim Rices overdådige rockopera revolutionerede musicalgenren. Siden Broadway-premieren i 1971 har den gjort millioner af mennesker verden over til fans. Nu rammer evangeliet Aarhus Teater.

JESUS CHRIST SUPERSTAR går tæt på tvivlen, sårbarheden, kærligheden og hysteriet, når historien om Jesus’ sidste dage fortælles fra vennen og disciplen Judas’ perspektiv. Masserne hylder Jesus som en superstar, men Judas bliver bekymret og mærker tvivlen gnave. En tvivl, der graver en voksende kløft mellem de to venner – med fatale konsekvenser.

Musicalen udfolder biblens historier i en række gribende sange, der for længst har brændt sig fast som flere generationers fælles rock- og musicalhistorie. 
Med JESUS CHRIST SUPERSTAR skabte den legendariske musicalkomponist Sir Andrew Lloyd Webber og tekstforfatteren Tim Rice en fænomenal succes.

Aarhus Teater har samlet et legelystent hold af sangere, musikere, dansere og skuespillere, og i opsætningen bliver der sunget på dansk.

I rollen som Jesus præsenterer Aarhus Teaters nye skuespiller Simon Mathew. Han kickstartede sin karriere med at vinde TV 2’s talentshow ”Scenen er din” i 2005, og i 2008 vandt han dansk Melodi Grand Prix med sangen ”All Night Long”.

Program
Kl. 17.00 Dørene åbner
Kl. 17.30 Middag i Kampmann Salen
Kl. 18.45 Skuespilintro
Kl. 19.30 Forestilling

Dato
Tirsdag den 9. maj 2017

Sted
Aarhus teater, teatergaden, 8000 Aarhus C
 
Tid
kl. 17.00

Pris
550 kr. 

Maks to billetter pr. husstand.