DKK 255,00

Jørgen Leth - vi sidder bare her

05.05.2017 kl. 18:00 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 255,00

De fleste kender Jørgen Leth fra den farverige kommentatorrolle i Tour De France, Film, Digte, Rejseprogrammer fra både Frankrig og Spanien og utallige andre ting – og nu også i dette fantastiske samarbejde …

Tilbud til VærdiPlus Kunder

Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok, da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og Succesen udeblev da heller ikke!
Nu er Vi Sidder Bare Her klar med sit 4 udspil " RAK-MA-GAK"

Et album der er udsprunget af, at Jørgen Leth denne gang har taget førerstokken for at få albummet færdigt. Han har insisteret på at de skulle i gang og har haft masser af emner.
"RAK-MA-GAK" kredser om emner som "Efterår" som årstid og hvad den giver af følelser og melankoli.

Om hvordan det var at cykle og hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen. Titelsangen er en charmerende og underfundig sag ,der handler om at tale sort og være temperamentsfuld. Og så får man også svaret på hvorfor Jørgen Leth hader havet.

I det hele taget må man sige at det er en Jørgen Leth i absolut topform på albummet "RAK-MA-GAK".
Fornemt bakket up af Mikael Simpson og Frithjof Toksvig viser Vi Sidder Bare Her, at de er unikke på den danske musik scene. Der er ingen som dem, der på original og udfordrende vis laver deres egen form for Spoken Word.

I samarbejdet med Aveny-T, har Vi Sidder Bare Her, skabt en Teaterkoncert der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelses registre og når man har været med, er man godt tanket op!

Dato
Fredag den 5.maj 2017

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Tid
Kl. 18.00 – Tapas
Kl. 20.00 – Teaterkoncert

Pris
255 kr. inkl. tapas og teaterkoncert.
Ekskl. drikkevarer.

Koncerten er siddende.
Maks to billetter pr. person.