DKK 300,00

Andreas Bo - Fifti Fifti inkl. buffet

04.05.2017 kl. 18:00 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han – med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi – er et Plagiat eller en Original.

Tilbud til VærdiPlus Kunder

I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Publikum vil også være vidne til, at hver enkelt aften kan udfolde sig forskelligt, alt efter hvad tilfældet dikterer.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det bliver også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. ”Jeg vil lade tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum” siger han.

Og hvad med titlen FIFTI-FIFTI? Er det en stavefejl vil nogle spørge? Nej – det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. Bliver det en dreng eller en pige, skal man køre til højre eller venstre, er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!

Dato
Torsdag den 4. maj 2017

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Tid
Kl. 18.00 – Buffet
Kl. 20.00 – Show

Pris
300 inkl. buffet og show
Ekskl. drikkevarer.

Showet er siddende.
Maks to billetter pr. person