DKK 900,00

Beatles Revival

06.05.2017 kl. 17:30 Fuglsøcentret, Knebel
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 900,00

Prisen er for 2 personer. The Beatles Revival fra Prag er blandt de få tribute bands, som, udover succes i hjemlandet, også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan.

Tilbud til VærdiPlus kunder

Prisen er for 2 personer.

Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.

Orkesteret gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Hver detalje er vigtig, der stræbes efter autentisk fremtoning på alle områder. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse.

Med opstart i 1996 er det blevet til mere end 2000 shows overalt i Europa på Nationale TV-kanaler, festivaler, teatre, klubber, fester for internationale firmaer og kendisser samt selvfølgelig overalt, hvor The Beatles fejres, – som f.eks. Beatle Konvention i Hamburg og Beatleweek i Cavern Club i Liverpool.

Praktisk information
Dato
Lørdag den 6. maj 2017

Tid
17.30 - Middag
20.00 - Koncert

Sted
Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

Pris
900 kr. for 2 personer inkl. middag og koncert.
1.600 kr. for 2 personer inkl. middag, koncert, overnatning og morgenmad.

Se mere om det hyggelige Fuglsøcenter og koncerten her

Maks. 2 billetter pr. person.