DKK 470,00

Tree of Codes

01.05.2017 kl. 20:00 Musikhuset Aarhus , Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 470,00

Unik danseforestilling

Der venter publikum en unik oplevelse, når Musikhuset og Aarhus 2017 sætter verdens ældste og mest prestigefyldte balletkompagni, Pariseroperaens Ballet, sammen med Company Wayne McGregor. Sammen opfører de den moderne ballet Tree of Codes. Balletten gentænker den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foers bog Tree of Codes i en scenografi skabt af kunstneren Olafur Eliasson til musik komponeret af Jamie xx. 

Hvad sker der, når verdens ældste nationale balletkompagni møder et af de førende kompagnier inden for moderne dans for sammen at skabe et kunstværk, der er inspireret af en roman af en verdenskendt forfatter og foregår i et scenisk miljø skabt af en begavet visuel kunstner, til tonerne af en prisvindende komponist?

Svaret er den moderne ballet Tree of Codes, som havde verdenspremiere ved Manchester International Festival 2014. Balletten er inspireret af og deler titel med en roman af Jonathan Safran Foer. En roman, der bogstaveligt talt er skåret ud af Foers yndlingsbog Street of Crocodiles af Bruno Schulz. Ord og vendinger fra originalværket er klippet ud af teksten og danner en helt ny historie i Safran Foers værk.