DKK 350,00

Røde Orm

27.05.2017 kl. 20:00 Moesgaard Museum, Højbjerg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 350,00

Kæmpe slag, sværd, skibe, action, smukke møer og masser af vikinger. Røde Orm er årets helt store udendørs teateroplevelse for hele familien.

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i sommerperioden 2017 til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm - et ægte vikinge-eventyr om mod, kærlighed, sværdkampe og kongemagt.

Hver aften er der plads til 3500 publikummer i alle aldre. De vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og en vikingehær af medvirkende. I alt kan 100.000 publikummer se forestillingen i spilleperioden, og det gør Røde Orm til et af Nordeuropas største teater-arrangementer i lighed med det Kongelige Teaters traditionelle kæmpe-shows i Dyrehaven nord for København. Alt sammen sættes i scene på det 13.000 m2. store græsbeklædte tag over Moesgaard Museum.

Historien:
I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i vilde magtkampe og voldsomme slag. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt et virvar af slagsmål og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons verdenskendte roman af samme navn.

Forestillingen starter kl. 20.30