DKK 360,00

Shu-bi-dua koncert inkl. buffet

09.09.2017 kl. 18:00 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 360,00

Kæmpesuccesen kommer nu til Grenaa.

Tilbud til VærdiPlus-Kunder

Oplev alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af Shu-bi-dua – The Musical, med medlemmer fra det originale cast og orkester.

"Det var en fantastisk oplevelse at sidde der mellem min familie og mine gamle venner fra bandet og nyde 'Shu-bi-dua The Musical'.
Det var såmænd Michael Bundesen selv, front-shub gennem alle årene, der skrev sådan på Facebook i september 2015 efter at have oplevet premieren på ”Shu-bi-dua – The Musical” på Fredericia Teater.

Og Bundesen var bestemt ikke ene om at se kvaliteterne ved forestillingen.
Anmelderne var gavmilde med stjerner og roser - og publikum var aldeles enige og gjorde forestillingen til teatrets hidtil største, med mere end 180.000 solgte billetter.

Her får du mulighed for at opleve alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af ”Shu-bi-dua – The Musical” - med medlemmer fra det originale cast og orkester.

Så Ta’ kiksene i lommen når vi spiller op til dans med alle de kendte Shu-Bi-Dua sange - et festligt genhør med alle de fantastiske numre, garanterer vi et show fyldt med tempo, sang og dans -med rig lejlighed til både at synge med på de populære sange og blive lidt varm om hjertet. Kom med til Fed Rock på Alpetoppen, med Rom & Cola på Costa Kalundborg, og Minus til Plus i Danmark med Midsommersangen -for DET er Stærk Tobak!

Dato
Lørdag den 9. september 2017

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Tid
kl. 18.00 buffet
kl. 20.00 koncert

Pris
360 kr.

Koncerten er stående.
Maks fire billetter pr. person.