DKK 225,00

Nøddeknækkeren

29.12.2017 kl. 19:30 Musikhuset Aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 225,00

Nøddeknækkeren vender tilbage med dansende snefnug, valsende blomster, frække mus, tårnhøje juletræer, iskolde snedronninger, varmblodede sukkerfeer, prinser og prinsesser, kinesere, arabere og meget mere.

Tilbud til bankens VærdiPlus-kunder.

Sikken voldsom trængsel og alarm, der bliver i Musikhuset Aarhus, når Den Kongelige Ballet træder dansen og fortæller eventyret om Marie og hendes nøddeknækkerprins med alt, hvad det rummer af trylleri og magi.

Til George Balanchines elegante og klassiske koreografi og I Anthony Wards farverige dekorationer og kostumer. Det kimer nu til julefest med Tjajkovskijs vidunderlige musik, som man aldrig nogensinde bliver træt af at lytte til, og som de fleste kan nynne med på.

Julen har bragt velsignet bud og nu glædes gamle og unge, for Nøddeknækkeren fremkalder tindrende og forventningsfulde barneøjne hos såvel de yngste som de ældste familiemedlemmer. Den underfundige og sælsomme fortælling appellerer på tværs af generationer til enhver, der elsker jul. Så spillemand, spil lystigt op, nu begynder dansen.


Dato
Fredag den 29. december 2017

Sted
Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

Tid
Kl. 19.30

Pris
225 kr. pr. person

Maks. 2 billetter pr. person.