DKK 75,00

Tågen i bakkerne

27.05.2018 kl. 20:00 Djurslands Folkehøjskole, Ebeltoft
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 75,00

Djurslands Folkehøjskole opfører i år vikingemusicalen ”Tågen i bakkerne”.

Tilbud til bankens VærdiPlus-kunder.

Et spændende stykke hvor Pierre Miehe-Renard er instruktør og Vittoria Lasorella er Movement Director. I musicalen deltager 25 udviklingshæmmede, for hvem det er en kæmpe chance for at få en succesoplevelse, da de er rigtig gode til at huske replikker, hvilket vil give dig, som publikum, en fantastisk oplevelse.

Tre norner har fundet et forladt spædbarn, som de afleverer til Elverfolket. Tia’s arvtager, Freja, er sammen med sin heksemor Sigrid og sin udviklingshæmmede storebror Timo på jagt efter dem, der tegner cirkler i sandet. Er det et spor, de skal følge og afsløre? Eller er det skræmmetegn, der skal holde fremmede på afstand?

”Tågen i bakkerne” er en musikalsk egnsforestilling med professionelle sangere, amatørskuespillere og dansere fra Djursland. Denne gang med et større korarrangement – hvor det skal lykkes at samle 5 kor, et  mindre strygeorkester og nogle musikere fra Djursland. Krydret med krigsscener, der involverer en hel rollespilsefterskole i skøn forening med Djurslands Folkehøjskoles livsglade udviklingshæmmede elever.

Dato
Søndag den 27. maj 2018

Sted
Spillestedet er Tremosegård, Tremosevej 1, 8420 Knebel.
Parkering ved Toggerbolejren, Toggerbovej 1, 8420 Knebel. Indkørsel via Tremosevej bliver ikke muligt – tjek kørselsanvisninger på hjemmesiden, når spilledatoen nærmer sig: www.taagenibakkerne.dk

Tid
Kl. 20.00 + påberegn ca. ½ time til parkering og gåtur til spilletstedet ved søen.

Pris
75 kr.

Maks. 4 billetter pr. husstand.

Djurslands Bank - din bank