DKK 340,00

Den uendelige historie på Aarhus Teater

09.12.2018 kl. 15:00 Aarhus Teater, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 340,00

En fortryllende flyvetur til fantasiens land for hele familien.

Tilbud til VærdiPlus-Kunder

Når du køber billetten hos os, byder vi på kaffe/te/isvand til de voksne og sodavand/økosaft til børnene samt æbleskiver i Kampmann salen inden forestillingen.

Den uendelige historie
Den uendelige historie af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen DEN UENDELIGE HISTORIE. Her møder han landet Fantásien, hvor Den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

Det er en farverig fortælling om at overgive sig til kunsten og miste jordforbindelsen. En gribende hyldest til fantasien og litteraturen, til ubekymret at lade sig rive med af det fantastiske. Tag med ind i den utrolige fantasy-fabel befolket med magiske dyr og skabninger som drager, trolde, gnomer og varulve. Et eventyr med alt, hvad barnlige sjæle kan begære, og samtidig den første forestilling på Aarhus Teaters nye, ombyggede og topmoderne Store Scene.

Oplev den unge, fremadstormende Anton Hjejle i rollen som Bastian. Han fik sit gennembrud i DR’s dramaserie ”Liberty” som sønnen Christian. Atréju spilles af Ashok Peter Pramanik, der har medvirket i en lang række forestillinger på Aarhus Teater, bl.a. ”Brødrene Løvehjerte”. Forestillingens helt nye titelnummer er skabt af den populære sanger, komponist og ”Voice Junior”-coach, Oh Land. Hun medvirker dog ikke personligt i forestillingen.

Forestillingen egner sig fra 7 år og opefter.

Dato
Søndag den 9. december 2018

Sted
Aarhus Teater, Teatergaden 1, 8000 Aarhus

Tid
kl. 15.00 mødes vi i Kampmann salen til kaffe/te/isvand, saftevand/økosaft og æbleskiver.

kl. 16.00 Den uendelige historie på Store scene.

Pris
100 kr. for børn og unge under 25 år.
340 kr. for voksne.

Maks fire billetter pr. person.