DKK 250,00

STØRST med Peter Ingemann inkl. buffet

28.03.2019 kl. 17:30 Kulturhuset Pavillonen, Grenaa
Udsolgt

Billetsalget slutter:

25.03.2019 kl. 00:00

DKK 250,00

Tag med Peter Ingemann bag kulisserne i programmet "Størst". OBS: FOF Djursland sælger billetter fra mandag 3. september. Link i opslaget.

Tilbud til VærdiPlus-Kunder

"Jeg bor i en lille by - i et lille land, og her er vi vant til at småt - det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst"...

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst - TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting...

Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

Program
Kl. 17.30 Buffet
Kl. 20.00 Talkshowet begynder

Dato
Torsdag den 28. marts 2019.

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa.

Pris
250 kr. pr. person inkl. buffet.

Maks fire billetter pr. person.

Djurslands Bank - din bank

OBS: FOF Djursland sælger deres billetter til arrangementet fra mandag 3. september.
Link til billetsalget: Her!